Terugblik

Terugblik

Evaluatie Hobby- en Informatiebeurs 2015

Op 16 juni j.l. heeft het bestuur de beurs 2015 geëvalueerd. Ondanks de bovengenoemde goede sfeer en tevreden bezoekers werd in ons overleg duidelijk dat voortzetting op de oude voet niet langer haalbaar is. Het bezoekersaantal loopt de laatste jaren terug en in maart van dit jaar was het dramatisch laag. Op deze manier kunnen we financieel gezien het nog een poosje volhouden maar het bestuur was unaniem van mening dat het vele werk om de beurs te organiseren niet opweegt tegen het aantal mensen dat de beurs bezoekt. Ondanks de vele vernieuwingen in de afgelopen jaren is er blijkbaar weinig behoefte meer aan een dergelijke hobby- en informatiebeurs.

fietsHet bestuur geeft het echter niet zomaar op: we gaan onder de naam Stichting Kleur je Lente gewoon door. Natuurlijk hebben we allerlei ideeën de revue laten passeren  en nieuwe activiteiten komen voorzichtig van de grond. We realiseren ons dat deze activiteiten een kans moeten krijgen om te groeien maar wij gaan er voor en hopen dat we weer op jullie steun mogen rekenen!

Zo is er het plan om een ‘Kunst-, hobby- en activiteitenroute’ te organiseren in Breda zuid oost. Vanaf een centrale plek willen we mensen op de fiets (of per auto als ze slecht ter been zijn) langs diverse ‘aanlegplekken’ leiden waar steeds iets te zien of te doen is. Denk aan workshops, uitleg over een bepaalde hobby, muziek, iets lekkers eten of drinken of wat we maar (en jullie!) bedenken kunnen.

Net als vorig jaar gaan we ook weer naar diverse locaties om mensen kennis te laten maken met een hobby en/of workshop. Tot slot zijn er plannen om onze hobby- en informatiebeurs in het klein op diverse plaatsen in het land te houden waarbij hobbyisten ter plaatse uitgenodigd zullen worden.

Bovengenoemde wijzigingen betekenen dat onze deelnemers geen uitnodiging voor onze beurs zullen ontvangen. Toch houden wij iedereen in gedachte en daar waar mogelijk zullen wij hen uitnodigen deel te nemen aan een van onze nieuwe activiteiten.
thank-you-227344__180
De komende tijd blijven wij jullie via deze website op de hoogte houden. Ook via onze nieuwsbrief en in de media zullen wij jullie laten weten wat onze activiteiten zijn.

Wij danken iedereen, zowel bezoekers, deelnemers en sponsors, voor hun positieve bijdrage aan onze beurs. Maar bovenal heten we iedereen welkom bij een van onze nieuwe activiteiten. Kleur je Lente is er namelijk voor maar ook door jullie!!

 

2 reacties op “Terugblik

  1. Beste Jan,
    het was voor het bestuur ook een lastige beslissing. Toch denken we dat het komende seizoen een vernieuwend maar zeker ook veelzijdig programma zal worden. Via deze site en onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.