Succesvolle meezingmiddag in de IJp

martien kleinAfgelopen zaterdagmiddag liep ruim voor half drie de zaal al vol met bewoners van De IJpelaar maar ook toevallige voorbijgangers kwamen naar binnen om een plaatsje te zoeken. Men keek in eerste instantie de kat uit de boom maar toen Martien Stoop de eerste noten inzette, kwamen herinneringen weer boven en werd er uit volle borst meegezongen op vele bekende melodieën. Tussen de liedjes door wist Martien Stoop op bijzondere wijze de mensen te laten lachen door  moppen, verhalen en grappige anekdotes te vertellen waarbij hij steeds wisselde van pet.rozet 40j

Halverwege de middag zong Martien samen met enkele Kleur je Lente vrijwilligers het door hem geschreven robijnen jubileum lied ’40 jaar bestaat Kleur je Lente’; de aftrap van onze feestelijke beurs volgend jaar in maart.

 

 

hand klein

 

Naast het luisteren en meezingen wilde Kleur je Lente de bezoekers ook extra verwennen met een handmassage. In eerste instantie was men wat afwachtend maar nadat de eerste bewoners zich hadden laten masseren, volgden er snel meer.

 

Het was hartverwarmend om te horen en te zien hoe de mensen genoten van de extra aandacht. Voor even stonden zij in het middelpunt en was de eenzaamheid verdwenen.

 

 

Voor meer leuke foto’s klik op de volgende foto’s:

1 reactie op “Succesvolle meezingmiddag in de IJp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.