Over ons

Stichting Kleur je Lente bestaat uit een bestuur en een fijne groep vrijwilligers. Het doel van de stichting is om eenzaamheid en isolement te voorkomen en mensen dichter bij elkaar te brengen. De stichting reikt in een gezellige sfeer tijdens diverse activiteiten ideeën aan die voor iedere leeftijd toegankelijk zijn.
Onze hobby-vrijwilligers gaan tijdens knutselbijeenkomsten met jong en oud in gesprek en brengen hen dichter bij elkaar. Daar ontstaan mooie gesprekken.
Onze muziek-vrijwilligers, zij noemen zich NooTooN, laten de mensen genieten van fijne zang en muziek op verschillende locaties. Muziek geeft mensen immers een blij en vrolijk gevoel
De hobby-vrijwilligers komen 1x per maand op vrijdagavond bij elkaar om geïnspireerd te worden en om nieuwe hobby’s te beoefenen en uit te proberen. De muziek-vrijwilligers van NooToon komen 1x per maand op vrijdagavond bij elkaar om zang en muziek te repeteren onder deskundige begeleiding.
Iedereen is welkom om tijdens die vrijdagavonden eens een kijkje te komen nemen. Laat onze secretaris even weten dat je komt, dan zorgen wij voor een bakje koffie op onze locatie: Rijnauwenstraat 1 in Breda (bij PLUK fysiotherapie).

De organisatie van de stichting bestaat uit onderstaand bestuur:

DSCN1110

vlnr: Monique Vermeulen, Ans Kavelaars, Elly D’Hoore, Paul Krusemeijer
zittend: Leonie Krusemeijer, Annelies van Hooijdonk, Piet Brosens

0 reacties op “Over ons