Op weg naar de 40e lentebeurs

 

Subsidieaanvraag: check

Sponsorbrief: check

foto artikel Paul

 

Bevestiging zaal: check

Offertes aanvragen:check

Ruimtes zoeken: check

Deelnemerslijst up-to-date: check

Inschrijvingen versturen: check

 

Een groot aantal activiteiten richting het jubileum “40 jaar Kleur je Lentefeest”. Soms tijdrovend, soms snel geregeld. Het maakt niet uit. Alles wat we doen, doen we met plezier. Deze voorbereidingen lijken sterk op vakantievoorpret. Het moet gebeuren om het uiteindelijke feest goed te laten slagen. Nu zal het dan niet om zwemgoed, brochures en routekaarten gaan. Al lijkt het er natuurlijk wel een beetje op. Als je zwemgoed vervangt voor hobby, brochures voor informatie en de routekaart wordt dan ons draaiboek, zie je dat de vergelijking toch wel kan kloppen.

Op naar ons vakantieadres te weten zaal Vianden waar we op 21 en 22 maart 2015 samen vieren dat we voor de 40e keer mensen blij kunnen maken door te laten zien dat het hebben van een hobby kan zorgen voor een zinvolle invulling van vrije tijd.

Paul Krusemeijer

 

p.s. besturen wordt zo ook een leuke hobby.


1 reactie op “Op weg naar de 40e lentebeurs

  • Ans Kavelaars

    Jaja, Paul heeft helemaal gelijk, veel werk, maar we beleven er ook veel plezier aan. We checken wat af deze tijd! De voorbereidingen zijn weer in volle gang.!

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.