Op weg naar 40 jaar Kleur je Lente feest

Wie had dat gedacht. Toen het huidige bestuur zo’n 8 jaar geleden de activiteiten overnam van de ‘oude garde’ wisten we dat het een hele opgave zou worden om de naam en de activiteiten van Kleur je Lente hoog te houden.

Dat dit is gelukt, blijkt nu wel. De 40e beurs ligt in het verschiet. Dan krijg je natuurlijk de vraag: “Hoe pakken we dit aan en wat voor bijzonders gaan we doen?”

Natuurlijk willen we deelnemers en bezoekers laten terugkijken op 39 hobbybeurzen, ontmoetingen en hernieuwde kennismakingen. Wij zijn gaan zoeken in de archieven en hebben gesproken met mensen van het eerste uur.

Bij het stadsarchief van Breda hebben wij foto`s gevonden. En wat blijkt!   1e foto lente

De eerste foto is genomen van de toenmalige icoon Frans Derks.
Hij poseert tijdens de 1e beurs in het oude museum De Beijerd.

Dit is nog maar een voorproefje van de foto`s die we hebben gevonden. Regelmatig zullen wij op deze site nog meer foto’s laten zien en uiteraard volgt een volledig overzicht tijdens de 40e hobby- en informatiebeurs op 21 en 22 maart 2015.

 

Mocht je zelf nog leuke foto’s en/of verhalen hebben, laat het ons dan weten. We vinden er zeker een mooi plaats voor op deze website en/of tijdens de hobby- en informatiebeurs 2015.

De komende weken zullen wij je meenemen door de historie van onze stichting. Lees dus regelmatig deze site en kijk met ons terug op 40 jaar Kleur je Lente feest!!

 

Paul Krusemeijer