NLdoet zorgt voor nieuwe vrijwilligers

kimEen jaar geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de stichting “Kleur je Lente” en de fijne, gezellige mensen die alle leuke activiteiten mogelijk maken. Via NLdoet.nl zocht ik naar een leuke, vrijwillige klus om in het weekend van 21 en 22 maart mee aan de slag te gaan. Ik meldde mij aan en vond daar de jaarlijkse hobby- en informatiebeurs die “Kleur je Lente” organiseert. Al snel kreeg ik een reactie en voor ik het wist was het zover.

Het weekend van de beurs heb ik genoten. Het is een heerlijk moment om te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. Iedereen helpt elkaar en het opbouwen, het afbreken en de beurs zelf verliepen ontspannend en plezierig.
tante klein 1 (2)Vanaf toen ben ik vaste vrijwilliger geworden. Afgelopen jaar zijn er nog een aantal activiteiten gehouden. Nu is het weer bijna zover en zal de beurs gaan plaatsvinden. Dit jaar feestelijker, aangezien de stichting al weer 40 jaar bestaat.

Ik kijk er naar uit om ook dit jaar mijn steentje bij te dragen, maar vooral om te genieten van het evenement met de plezierige mensen die ik al heb mogen ontmoeten en nog ga ontmoeten. Want dat is waar het om draait:  Gezelligheid.

Tot snel.
Kim Vissers(24 jaar, Tilburg)

2 reacties op “NLdoet zorgt voor nieuwe vrijwilligers

  1. Kim is een van de mooie voorbeelden hoe fijn het is om jong en (wat) oud(er) met elkaar om te zien gaan en open staan voor een goed gesprek of een gulle lach. Wij zijn er trots op dat zij een vaste vrijwilligster is geworden en nu deel uit maakt van het hele team vrijwilligers waar wij zo blij mee zijn!

  2. Wat leuk om jouw spontane verhaal te lezen. Ik kijk er naar uit om je op de beurs weer te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.