NL doet

logoStichting Kleur je Lente bestaat dit jaar 40 jaar. En dit is vooral dankzij de vele vrijwilligers die zich al die jaren ingezet hebben voor onze stichting. Sommigen al 36 jaar!! In het bestuur maar vooral ook tijdens de beurs zelf zet een trouwe groep van ongeveer 20 vrijwilligers zich steeds weer in om alles op tijd klaar te hebben staan zodat deelnemers en bezoekers zich thuis voelen. Toch komen er altijd handen tekort. Met name sterke armen om te sjouwen.

Onze stichting  heeft zich daarom  – net als vorig jaar – weer aangesloten bij NLdoet. Op vrijdagmiddag 20 maart kunnen wij nog vrijwilligers gebruiken die ons een helpende hand bieden bij het opbouwen van de beurs.

aankleden aankleden2 aankleden3 aankleden4

Sjouwwerk voor de gespierde vrijwilligers onder ons maar ook het gezellig aankleden van de zaal; kortom voor iedere vrijwilliger wat wils!! Wil je ons op vrijdag graag helpen bij het opbouwen, meld je dan aan op de site van NLdoet. Maar ook tijdens de beurs zelf op 21 en 22 maart kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken . Ook hiervoor kun je je opgeven via NLdoet.

Wat is NLdoet?
Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land  NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.