Nieuws uit de regio – OV Instapdag

news-426892__180

Nieuws uit de regio
Stichting Kleur je Lente wil jullie ook graag op de hoogte houden van nieuwsberichten uit de regio waar jullie mogelijk in geïnteresseerd zouden kunnen zijn. In dit bericht informatie over de OV Instapdag.

 


OV Instapdag: Maak kennis met de (gast)vrijheid van het OV!

Een dagje winkelen, een familiebezoek of een afspraak bij de dokter? Dan is het fijn om zelf te kunnen gaan en staan waar  u wilt. Het openbaar vervoer (OV)  is een uitstekende manier om snel en comfortabel op uw bestemming te komen. Of is de elektrische fiets of een scootmobiel wat voor u? Maar hoe werkt dat dan? En hoe zit het met die OV-chipkaart?

Kom ook naar de OV Instapdag!
De Regio West-Brabant organiseert speciaal voor ouderen in de gemeente Breda op 1 oktober een OV Instapdag. Op deze gezellige dag kunt u op een ontspannen manier (opnieuw) kennis maken met het openbaar vervoer, de elektrische fiets en de scootmobiel. U reist gratis per bus vanaf een halte bij u in de buurt naar gemeenschapshuis Vianden (Ginneken). Indien gewenst kunt u tijdens deze reis begeleid worden door OV-ambassadeurs. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Voor de inwendige mens is natuurlijk ook gezorgd!

Persoonlijk advies en ondersteuning
Op de informatiemarkt in Vianden vindt u verschillende informatiestands en activiteiten. Een greep uit het aanbod: vervoersmaatschappij Arriva zal aanwezig zijn, een leverancier van elektrische fietsen kan u adviseren en onze OV-ambassadeurs staan voor u klaar om met u te spreken over uw reisbehoeften. Zo krijgt u als u dat wenst een op maat gemaakt persoonlijk reisadvies. Ook kunt u ter plaatse een OV-chipkaart aanvragen, deze is tijdens de OV Instapdag gratis (normale prijs is € 7,50)! Natuurlijk krijgt u naar wens uitleg over hoe u kunt in- en uitchecken en hoe u de OV-chipkaart opwaardeert. Zo kunt u in de toekomst goed voorbereid en uitgerust op weg!

Meld u aan
Deelname aan de OV Instapdag is gratis. Ook het vervoer van en naar gemeenschapshuis Vianden kost u niets. U bent er toch ook bij? Meld u vandaag nog aan via:

Tel: 076 513 66 72

E-mail: wmo@dtvconsultants.nl

Vermeld bij aanmelden per e-mail in ieder geval uw naam, leeftijd, bij welke halte u het liefst instapt en of u hulpmiddelen zoals een rollator gebruikt, dan kan de organisatie daar rekening mee houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.