Hobby- en informatiebeurs

Evaluatie Hobby- en Informatiebeurs 2015

Op 16 juni 2015 heeft het bestuur de hobby- en informatiebeurs 2015 geëvalueerd. Ondanks de goede sfeer en tevreden bezoekers werd in ons overleg duidelijk dat voortzetting op de oude voet niet langer haalbaar is. Het bezoekersaantal loopt de laatste jaren terug en in maart 2015 was het dramatisch laag. Op deze manier kunnen we financieel gezien het nog een poosje volhouden maar het bestuur was unaniem van mening dat het vele werk om de beurs te organiseren niet opweegt tegen het aantal mensen dat de beurs bezoekt. Ondanks de vele vernieuwingen in de afgelopen jaren is er blijkbaar weinig behoefte meer aan een dergelijke hobby- en informatiebeurs.

fietsHet bestuur geeft het echter niet zomaar op: we gaan onder de naam Stichting Kleur je Lente gewoon door. Natuurlijk hebben we allerlei ideeën de revue laten passeren  en nieuwe activiteiten komen voorzichtig van de grond. We realiseren ons dat deze activiteiten een kans moeten krijgen om te groeien maar wij gaan er voor en hopen dat we weer op jullie steun mogen rekenen!

Bovengenoemde wijzigingen betekenen dat onze deelnemers geen uitnodiging voor onze beurs zullen ontvangen. Uiteraard zullen wij hen daar waar mogelijk uitnodigen deel te nemen aan een van onze nieuwe activiteiten. De komende tijd blijven wij jullie via deze website op de hoogte houden. Ook via onze nieuwsbrief en in de media zullen wij jullie laten weten wat onze activiteiten zijn.
thank-you-227344__180

 

Wij danken iedereen, zowel bezoekers, deelnemers en sponsors, voor hun positieve bijdrage aan onze beurs. Maar bovenal heten we iedereen welkom bij een van onze nieuwe activiteiten. Kleur je Lente is er namelijk voor maar ook door jullie!!